André Hazes jr voor concert naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 26 augustus 2016 om 12:02
Volkszanger André Hazes Jr. - Fotocredits Jdegraaf - Flickr (CC BY 2.0)

André Hazes jr gaat voor zijn grootste concert ooit! Samen met een hoop gastzangers geeft hij in januari een optreden in de Heineken Music Hall!

André Hazes jr concert

André Hazes jr gaat het leven vieren! Dat is namelijk het thema van zijn grootse concert op zaterdag 7 januari 2017. Hij gaat, samen met een hoop gastzangers, het leven vieren in de Heineken Music Hall.

André Hazes jr kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via de volgende online verkooppunten:

Topticketshop Ticketmaster

Net als papa

Met dit concert stapt Dreetje in de voetsporen van zijn vader: “Dit wordt een hele bijzondere avond, waarbij ik ook zeker stil zal staan en een ode aan hem zal brengen. Ik beloof er een waanzinnige avond van te maken en hoop dat alle fans hierbij aanwezig willen zijn.”

Hij is nog maar 22, maar heeft al een hoop gedaan. Op zijn dertiende had hij z’n eerste hit al met Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met z’n vader. Zijn eerste solo-album, Mijn Beste Vriend, kwam in 2014 uit. Ook was hij op tv voor het programma Bloed Zweet En Tranen, en presenteert hij de nieuwe versie van Rad Van Fortuin.

Op deze avond is het thema ‘Vier Het Leven’, wat natuurlijk een garantie is voor een groot feest, want waarom zou je het leven niet vieren? Wees erbij voor een groot feest!

Bron: Heineken Music Hall

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
André Hazes jr. Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...