André Hazes aankomend najaar terug in Rotterdam Ahoy

Geschreven door op 3 april 2023 om 10:56
Strandfestival ZAND, André Hazes tijdens albumpresentatie in Club Panama, Amsterdam - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

André Hazes keert terug in Ahoy! De volkszanger staat in november 2023 op het podium in de Rotterdamse concertzaal.

André Hazes terug naar Ahoy

Goed nieuws voor fans van André Hazes! De zanger keert op zaterdag 25 november terug in Rotterdam Ahoy met een gloednieuwe show. Het publiek wordt tijdens het concert getrakteerd op alle bekende hits, maar ook nieuw repertoire.

André laat op de website van Ahoy weten uit te kijken naar de nieuwe show: “Dit wordt mijn negende keer Ahoy, deze zaal heeft een speciaal plekje in mijn hart. Na de afgelopen periode denk ik dat ik het komende concert zo anders ga beleven. Ik kan niet wachten om dit samen met mijn fans te gaan vieren.”

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 6 april om 10:00 uur in de verkoop via de website van Eventim. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Ahoy

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.