Toppers kerstconcerten in Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 10 mei 2016 om 0:14
Toppers in Concert - fotocredits: Daniel Kruczynski - (Wikimedia Commons)

Goed nieuws voor alle die-hard fans van de Toppers in Concert. Jeroen, Gerard en René geven in december een reeks Toppers kerstconcerten in de Rotterdamse Ahoy.

Toppers Kerstconcerten

Nederland krijgt maar geen genoeg van de Toppers in Concert. De populariteit van de extravagante meezingshows is werkelijk ongekend! Dat blijkt uit het feit dat de mannen telkens weer de Amsterdam Arena weten te vullen met enthousiaste feestvierders.

Nu is het tijd voor een compleet nieuwe uitdaging: Toppers kerstconcerten.

12.5 jarig jubileum

Maandagavond maakten Jeroen van den Boom, Gerard Joling en René Froger tijdens de uitzending van RTL Late Night bekend dat er een reeks unieke kerstconcerten op de planning staan.

Aanleiding van de shows is het 12.5 jarig jubileum van het succesvolle Toppers in Concert format.

Ahoy Rotterdam

De Toppers kerstconcerten vinden plaats van 20 tot 24 december in Ahoy Rotterdam. Het is enorm goed nieuws voor alle Toppers fans die wel zin hebben in een extra feestje.

The Christmas Party of The Year

Wil je dit spektakel niet missen? Blok dan snel je agenda, want als we de zangers moeten geloven moet het een extra bijzondere editie te worden.

Het thema is ‘The Christmas party of the Year’. Bereid je dus voor op een scala aan kersthits, kerstbomen en heel veel glitter en glamour. Of de kerstconcerten een jaarlijks vervolg krijgen is nog niet bekend.

Toppers in Concert tickets

Tickets voor de Toppers in Concert gaan op maandag 16 mei in de voorverkoop. De online kaartverkoop gaat om 10.00 uur van start. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketpoint.

TIP: Fans worden aangeraden om op tijd te reserveren. Naar verwachting zal er zoals altijd een run op Toppers tickets ontstaan.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.