Duncan Laurence voor Eurovisiesongfestival naar Zonnehuis Amsterdam

Geschreven door op 15 maart 2019 om 14:14
Duncan Laurence (The Netherlands 2019) - Fotocredits: Martin Fjellanger, Eurovision Norway, Eurovisionary (CC BY-SA 4.0)

In mei 2019 geeft Duncan Laurence een concert in het Zonnehuis te Amsterdam. De show is voorafgaand aan het Eurovisiesongfestival.

Duncan Laurence naar Zonnehuis

Voordat Duncan Laurence naar Tel Aviv vertrekt om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, geeft de zanger eerst nog een show in Nederland. Op woensdag 1 mei 2019 staat de artiest in het Zonnehuis te Amsterdam. Duncan laat op zijn Instagram weten dat het een intieme show belooft te worden. “So proud to announce my first show in Amsterdam, on the 1st of May.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Eurovisiesongfestival 2019

Duncan de Moor, zoals de zanger officieel het, vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv. Met het nummer ‘Arcade’ wist hij de bookmakers positief te verrassen. Laurence betreedt in de tweede halve finale, op donderdag 16 mei 2019, het podium van het muziekevenement. Op zaterdag 18 mei 2019 is het tijd voor de grote finale van het Songfestival. De halve finales en de finale worden uitgezonden door AVROTROS op NPO 1.

Beluister hier ‘Arcade’:

YouTube player

 

Bron: Paradiso, NU

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.