Ziggo Dome-concert Duncan Laurence geannuleerd

Geschreven door op 21 oktober 2020 om 16:18
Duncan Laurence (The Netherlands 2019) - Fotocredits: Martin Fjellanger, Eurovision Norway, Eurovisionary (CC BY-SA 4.0)

Slecht nieuws voor Duncan Laurence fans! Het concert dat de zanger in november in de Ziggo Dome zou geven gaat definitief niet door.

Duncan Laurence annuleert concert

Laurence zou op dinsdag 17 november in de Ziggo Dome staan voor een coronaproof concert. Door de aangescherpte coronamaatregelen kan deze show echter niet doorgaan. Organisator Friendly Fire meldt op de website van de Amsterdamse concertzaal dat het concert definitief geannuleerd is:

“Helaas moeten we mededelen dat de speciale coronaproof show van Duncan Laurence op dinsdag 17 november 2020 in de Ziggo Dome is geannuleerd. Wegens de huidige besmettingsaantallen, de nieuwe maatregelen en de routekaart die vanuit de overheid is gepresenteerd, is het onmogelijk om deze show door te laten gaan. Omdat het niet duidelijk is wanneer grote shows weer mogelijk zijn is er besloten om de show voor nu te annuleren en restitutie aan te bieden. Alle tickethouders ontvangen vandaag een mail met meer informatie van Eventim.”

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Duncan Laurence Nieuws · Nieuws