Coronaproof concerten Danny Vera in Ziggo Dome geannuleerd

Geschreven door op 21 oktober 2020 om 14:39
Danny Vera op Appelpop 2019 - Foto: Nonja de Roo (Artiesten Nieuws) Heartland Festival, Paaspop 2021

De ‘coronaproof’ concertreeks van Danny Vera in de Ziggo Dome is geannuleerd. Dat meldt de Amsterdamse concertzaal op zijn website.

Concerten Danny Vera geannuleerd

Vera zou op 12, 14 en 15 november in de Ziggo Dome staan voor een aantal speciale ‘coronaproof’ concerten. Door de verscherpte coronamaatregelen kunnen deze shows echter niet doorgaan. Concertorganisator Friendly Fire deelt een statement op de website van de Ziggo Dome, waarin gemeld wordt dat de concerten geannuleerd zijn.

“Helaas moeten we mededelen dat de speciale coronaproof showreeks van Danny Vera ‘Vera’s Nightclub: Live In The Round’ op 12, 14 en 15 november in de Ziggo Dome is geannuleerd”, schrijft de organisator in het bericht.

“Vanwege de hoge besmettingsaantallen, de nieuwe strengere maatregelen en de routekaart die door de overheid is gepresenteerd is het niet mogelijk om deze shows door te laten gaan. Het is op dit moment lastig te bepalen wanneer deze shows wel weer plaats kunnen vinden, daarom is er besloten om de shows volledig te annuleren. Alle tickethouders ontvangen vandaag een mail met meer informatie over de restitutie van Eventim.”

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.