Janet Jackson bevestigt geruchten: zangeres pakt tour weer op!

Geschreven door op 2 mei 2017 om 11:43
Janet Jackson - Foto Amy Leiton (Wikimedia Commons)

Janet Jackson gaat haar tour hervatten! Dit kondigde de zangeres aan in een speciale video voor haar fans. Het nieuws komt niet bepaald als een verrassing; Jackson kondigde vorig jaar al aan haar tour in 2017 weer op te pakken.

Janet Jackson hervat tour

Janet Jackson gaat haar afgebroken tour weer hervatten! Onlangs verscheen een mysterieuze aftelklok op de officiële website van de zangeres. Veel fans speculeerden al over een hervatting van de afgebroken tour. In een speciale video op haar website en sociale media bevestigt Jackson deze geruchten.

State Of The World Tour

In maart 2016 onderbrak de Amerikaanse zangeres haar Unbreakable Tour, waarmee ze op 2 mei vorig jaar naar de Ziggo Dome zou komen, vanwege haar zwangerschap. Destijds beloofde Jackson haar concerten in 2017 in te halen. Inmiddels is Janet bevallen en dus is het tijd om de draad weer op te pakken!

Aankomend najaar vervolgt de singer-songwriter haar tour, die dan de naam State Of The World Tour krijgt. Wanneer de zangeres haar afgezegde Ziggo Dome-show komt inhalen is nog niet bekend.

Persoonlijke situatie

In de video bespreekt de zus van Michael Jackson niet enkel de hervatting van haar tour. Ook haar persoonlijke situatie komt aan bod. Zo meldt de zangeres dat ze gescheiden is van haar man en updatet ze haar fans over haar vier maanden oude baby: “Ik dank God voor hem. Hij is zo gezond, zo mooi, zo lief en zo’n blije baby!”

Bron: Janetjackson.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.