Gordon neemt woorden over Top 40 terug

Geschreven door op 7 januari 2016 om 11:20

Gordon heeft zijn uitspraken over de Nederlandse Top 40 teruggenomen. De zanger beschuldigde de hitlijst van manipulatie en corruptie.

Gordon Top 40

In een interview met Volkskrant Magazine stelde de zanger dat de Stichting Nederlandse Top 40 deals had met platenmaatschappijen om zo in de lijst te komen. Daar was Erik de Zwart, voorzitter van de Stichting, op zijn zachtst niet blij mee en nam een advocaat in de arm. Volgens De Zwart deed Gordon met zijn uitspraken de goede naam en eer van de Top 40 ten schande.

Geen excuses

Gordon nam in een persbericht (met de ironische titel Top 40 op teentjes getrapt) op zijn Facebookpagina zijn woorden terug omdat hij zijn uitspraken over de Top 40 niet kon bewijzen. Hij biedt echter geen excuses aan.

Gordon opkopen

In 2013 beschuldigde Erik de Zwart Gordon nog van het opkopen van zijn eigen singles. In het interview met Volkskrant Magazine vertelt de zanger dat hij dat inderdaad wel eens heeft gedaan.

Afscheid Gordon

Gordon heeft aangekondigd in 2016 te gaan stoppen met zingen. Op 28 en 29 november geeft hij nog twee afscheidsconcerten in het Concertgebouw in Amsterdam. Er zijn nog tickets voor Gordon te koop.

Bron: AD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Gordon Nieuws · Nieuws · Radio · Top 40 Nieuws