The Voice Senior in Concert naar AFAS Circustheater

Geschreven door op 28 september 2018 om 14:43
The Voice Senior in Concert, AFAS Circustheater Scheveningen (cropped) - Fotocredits: Hein56didden - Wikimedia Commons (CC-by-sa-3.0,2.5,2.0,1.0)

Na de optredens op televisie zijn de finalisten nu ook live te bewonderen in Scheveningen! The Voice Senior in Concert is in oktober 2018 te zien in AFAS Circustheater.

The Voice Senior in Concert naar AFAS Scheveningen

De eenmalige show van The Voice Senior in Concert vindt plaats op maandag 1 oktober 2018. Voor een laatste keer staan Georges, Bob, Annet, Wil, Jimi, Mick & Henk, Noble en Lain samen op het podium in AFAS Circustheater in Scheveningen. Deze avond zingen de artiesten onder andere nummers die ze al eerder hebben vertolkt in het programma. Ook is er een gezamenlijke song te horen.

Kaartverkoop

Tickets voor het concert zijn per direct verkrijgbaar via de website van Eventim. Is de show uitverkocht? Kijk hier.

The Voice Senior

Dit televisieprogramma is gebaseerd op de bekende programma’s The Voice Of Holland en The Voice Kids. The Voice Senior is speciaal voor kandidaten vanaf zestig jaar. Marco Borsato, Ilse DeLange, Angela Groothuizen en Gerard Joling & Gordon waren tijdens deze eerste editie de coaches.

 

Bronnen: stage-entertainment.nl, eventim.nl, RTL.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.