Toppers in 2019 naar Johan Cruijff Arena met jubileumconcert

Geschreven door op 28 september 2018 om 14:15
Toppers in Concert - Fotocredits: Franklin Heijnen (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Haal die glitterjasjes maar tevoorschijn want de Toppers in Concert is 15 jaar! De heren geven maar liefst twee grote shows in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Toppers in concert

De Toppers staan op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019 in de Arena om hun 15-jarig jubileum te vieren. Het grote concert is net als vorig jaar met René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. In een interview met Shownieuws zeiden de mannen het volgende over het concert:

“Het wordt een fantastische show en we krijgen hele leuke gasten”

Kaartverkoop

Tickets voor de Toppers in Concert zijn nog niet in de verkoop gegaan. Wél is het mogelijk om een ticket-alert aan te vragen via Ticketpoint.

DVD

Om in de stemming te komen voor de optredens in de Arena brachten de heren in september 2018 de DVD ‘Toppers in concert 2018 -Pretty in Pink’ uit.

Zonder Gordon

De formatie van de groep verandert vaak. Leden komen en gaan. Maar één ex-Topper is helemaal niet welkom bij het jubileum. In een interview met RTL liet René Froger weten dat Gordon niet uitgenodigd is voor het feest.

 

Bronnen: Bol.com Shownieuws, RTLnieuws, Ticketpoint, toppersinconcert.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.