Wende Snijders wordt huiskunstenaar Carré, exclusieve reprise van show ‘Mens’

Geschreven door op 25 augustus 2017 om 13:45
Wende Snijders - Foto Oscar Anjewierden (CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Wende Snijders wordt huiskunstenaar van Carré! De zangeres krijgt een eigen werkplek in het theater en geeft in mei 2018 een exclusieve reprise van haar succesvolle show ‘Mens’.

Wende wordt huiskunstenaar Carré

Wende Snijders wordt ‘huiskunstenaar’ van het Koninklijk Theater Carré! Het Amsterdamse theater meldt dat het een ‘artistiek huwelijk’ aangaat met de zangeres. Snijders krijgt een eigen werkplek in het theater en geeft op 17, 18 en 19 mei een speciale reprise van haar succesvolle show ‘Mens’. De reprise is het eerste resultaat van het huiskunstenaarschap.

“Wende en Carré passen bijzonder goed bij elkaar.”

Wende wordt in de toekomst betrokken bij de programmering van het theater. Ook liggen er al ideeën voor toekomstige gezamenlijke projecten. Madeleine van der Zwaan, directeur van het Amsterdamse theater, is blij met de nieuwe samenwerking: “Wende en Carré passen bijzonder goed bij elkaar. Wende is net zo veelzijdig en multidisciplinair als Carré. Een vakmens met een waanzinnige eigen energie; intens en authentiek. Een kunstenaar in huis creëert een permanent gesprek over kunst en kwaliteit.”

Ook de zangeres zelf is verheugd met het nieuws: “Al sinds mijn elfde nam mijn moeder ons mee naar Carré. Ik herinner me nog levendig dat ik toen al droomde ooit eens in die mooie zaal te mogen staan en ben altijd dankbaar als ik met mijn shows in Carré te gast ben. Ik vind het zo waanzinnig. Het is een droom die uitkomt.”

‘Mens’

Wende begon in maart aan een grote tour met haar nieuwe show ‘Mens’. De nieuwe voorstelling werd een doorslaand succes en de zangeres besloot al snel om een lange lijst aan nieuwe shows aan haar speellijst toe te voegen. Snijders staat tot het einde van het jaar in vele theaters en zalen door het hele land.

Wil jij de voorstelling graag bijwonen? Dan moet je snel zijn! Vele shows zijn al uitverkocht en tickets voor de andere shows gaan hard! Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Tickets ‘Mens’

Secundair:

Tickets ‘Mens’

Bron: Koninklijk Theater Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...