Vriendin Paris Hilton moet Zuid-Afrika verlaten

Geschreven door op 3 juli 2010 om 21:57
Paris Hilton - Foto Eva Rinaldi - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

De vriendin van Paris Hilton die na de wedstrijd Nederland-Brazilië werd opgepakt moet Zuid-Afrika verlaten. Jennifer Rovero mag het land twee jaar niet meer in.

“Ze moet gaan”, zei een woordvoerder van de Zuidafrikaanse immigratiedienst. “Ze was illegaal in het bezit van een illegale substantie. En ze is veroordeeld.” Volgens de woordvoerder moet er daarom wel actie worden ondernomen. De ‘Playmate van de Maand’ van elf jaar geleden kan nog wel de finale van het WK bijwonen. De 31-jarige Rovero krijgt twee weken om het land te vertrekken.

Paris Hilton en haar vriendin werden vlak na de wedstrijd gearresteerd wegens het roken van marihuana. De twee werden voor de rechter gebracht, waar de hotelerfgename werd vrijgesproken. Rovero bekende het bezit van de softdrugs en werd veroordeeld tot een maand gevangenisstraf of het betalen van een boete van zo’n honderd euro. Een woordvoerder liet weten dat er wel marihuana werd gerookt in de groep waar Paris zich bevond, maar dat zij zelf niet had gerookt.

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws · Paris Hilton Nieuws