Britse rockband The Boxer Rebellion kondigt nieuw album aan

Geschreven door op 22 september 2017 om 17:31
The Boxer Rebellion - Foto: Nan Palmero (Flickr) (CC BY 2.0)

De Britse Rockband, The Boxer Rebellion komt begin 2018 met een nieuw album! Aankomende week komen de mannen naar Nederland voor twee intieme concerten.

The Boxer Rebellion – Ghost Alive

Het nieuwe album van de Britse band heet ‘Ghost Alive’ en is de opvolger van ‘Ocean By Ocean‘, uit 2016. Na twee enorm synth-gedreven albums, geeft de band in een interview met The Daily Times aan dat ‘Ghost Alive’ akoestischer wordt.

Er is nog geen concrete releasedatum van het album bekendgemaakt. Wel weten we dat de plaat begin volgend jaar wordt uitgebracht. Voor de die-hard fans die niet kunnen wachten om de nieuwe nummers te horen; De band zal bij de concerten volgende week een aantal nieuwe tracks spelen.

Concerten

Aankomende week is het eindelijk weer zover! Dan komen de mannen van The Boxer Rebellion voor twee concerten naar Nederland. Vrijdag 29 september speelt de band in Hedon, Zwolle. Op zondag 1 oktober staan de bandleden in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Tickets

De show in Amsterdam is inmiddels uitverkocht Voor het concert in Zwolle zijn er echter nog een aantal tickets over! Deze zijn o.a. bij het  volgende online verkooppunt te koop:

Tickets (Primair)

The Boxing Rebellion – Pull Yourself Together

YouTube player

Bron: The Daily Times

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.