Pokey LaFarge in 2020 met band naar Amsterdam en Rotterdam

Geschreven door op 28 november 2019 om 14:20
Pokey LaFarge - Fotocredits: Thomas Bresson - Wikimedia Commons (CC BY 4.0)

Pokey LaFarge gaat op tournee! De Amerikaanse singer-songwriter brengt als onderdeel van de tour een bezoek aan Paradiso en Maassilo.

Pokey LaFarge naar Paradiso en Maassilo

Pokey LaFarge komt naar Nederland! Op vrijdag 24 april 2020 brengt de als Andrew Heissler geboren artiest een bezoek aan Maassilo te Rotterdam. Een dag later, op zaterdag 25 april 2020, staat de Americana muzikant op het podium van de Amsterdamse Paradiso. Tijdens de shows kunnen bezoekers muziek van zijn nieuwe album verwachten dat begin 2020 zal verschijnen.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 29 november 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van Paradiso en Rotown. Uitverkocht? Kijk hier!

Stijl

De altijd stijlvol geklede crooner Pokey staat bekend om zijn geheel eigen sound. Hij weet nostalgie in een modern jasje te steken. Of zoals hij het zelf het liefst omschrijft: “It’s not retro music. It’s American music that never died”.

Daarnaast vindt de singer-songwriter zichzelf keer op keer opnieuw uit. Zo laat hij op ‘Manic Revelations’ (2017) een unieke mix van stijlen horen, waarmee hij bewijst niet bang te zijn voor vernieuwing.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.