The Kooks voor jubileumconcert exclusief naar 013

Geschreven door op 8 december 2016 om 10:49
Luke Pritchard (The Kooks) - Fotocredits Bildermacherei - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

De Britse indieband The Kooks bestaat tien jaar en komt daarom in mei met een speciale ‘The Best Of’-show naar 013 in Tilburg!

The Kooks in 013

Op woensdag 24 mei speelt de band in het Tilburgse 013 om hun tienjarig bestaan te vieren! Verwacht niet alleen de grootste hits, zoals She Moves In Her Own Way en Naive, maar ook zelden gespeelde b-sides. Naast het Nederlandse optreden komt de Britse band ook naar België, Frankrijk en Duitsland.

The Kooks tickets

Kaarten voor het speciale jubileumconcert in 013 gaan op vrijdag 9 december om 10:00 uur in de verkoop. De voorverkoop vindt onder andere via de volgende verkooppunten plaats:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop/symple_button]

10-jarig jubileum

De band van zanger Luke Pritchard is vernoemd naar een nummer van de begin dit jaar overleden David Bowie. De vier leden besloten in 2005 samen een band op te richten, en dit bleek een groot succes. Van het een jaar later uitgekomen debuutalbum Inside In/Inside Out werden in het thuisland meer dan een miljoen exemplaren verkocht. In Nederland haalden de mannen de hitlijsten met She Moves In Her Own Way en Always Where I Need To Be. Het laatste nieuwe album van The Kooks is Listen uit 2014.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.