Is Kraantje Pappie’s ‘Liefde in De Lucht’ dé zomerhit van 2018?

Geschreven door op 12 juni 2018 om 16:46
Kraantje Pappie, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Soms zijn er van die nummers die je na één keer luisteren niet meer uit je hoofd kan krijgen. Een uur nadat het liedje uitgebracht is hoor je het overal: de radio, de barbecue waar je die avond bent, zelfs je moeder hoor je de melodie neuriën… Het nieuwe liedje van Kraantje Pappie, ‘Liefde in De Lucht’, in samenwerking met Joshua Nolet lijkt zo’n nummer te zijn!

Kraantje Pappie – ‘Liefde in De Lucht’

De muziekvideo werd, net als het nummer zelf, op 8 juni 2018 uitgebracht en had naast een grote hoeveelheid views binnen no time al enorm veel positieve reacties. In ‘Liefde in De Lucht’ wordt gerapt en gezongen over hoe we soms vergeten te genieten. Op Instagram hebben we alles en op social media lijkt alles groter dan het eigenlijk is. Uiteindelijk gaat het erom dat we elkaar hebben en er liefde in de lucht hangt.

“En toen ik dit recorde dacht ik ‘Damn, dit is te soft’
Maar het is waar, het is maar net hoe je het tilt
Maak het je jezelf niet te zwaar, want volgens Insta heb je alles
Maar hier hebben we mekaar”

Eerste keer

Joshua Nolet, de leadzanger van Chef’Special, werd door Kraantje Pappie overgehaald voor de eerste keer in zijn carrière een Nederlands couplet te rappen. Kraantje had eerder al gehint op een samenwerking door te reageren op een tweet waarin iemand aangaf een samenwerking tussen de twee artiesten wel te zien zitten.

In een interview op 3FM legde Joshua uit dat hij het idee om in het Nederlands te zingen eerst niet echt zag zitten, omdat hij sinds zijn dertiende nooit meer iets in het Nederlands geschreven had. Toen hij te horen kreeg wat Kraantje tot nu toe van het nummer gemaakt had werd hij echter zo blij dat hij meteen een couplet schreef.

Dat was een goede beslissing, blijkt nu! Het nummer is namelijk meteen nadat het uitkwam 3FM Megahit geworden, wat betekent dat het nummer deze week lekker veel gedraaid wordt op de radiozender.

De zomerhit van 2018?

De beslissing is aan jou. Is “Liefde in De Lucht” de nieuwe zomerhit van 2018?

 

Bron: YouTube, 3FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.