Hit of Shit: Maan komt met nieuwe single ‘Spijt’

Geschreven door op 12 juni 2018 om 15:56
Maan @ XITE Awards - Fotocredits: Chenneti Ascencion (Artiestennieuws)

Afgelopen vrijdag 8 juni heeft Maan een nieuwe single uitgebracht. Het nummer ‘Spijt’ is een duet samen met Jonna Fraser. De videoclip van het nummer had binnen vier dagen al meer dan 400.000 views!

Maan releaset nieuwe single ‘Spijt’

In ‘Spijt’ zingt Maan over een jongen die haar aan de ene kant geen pijn wil doen, maar ook niet kan beloven bij haar te blijven. Ondanks dat ze niet wil dat de relatie voorbij is, vraagt ze de jongen om terug te komen wanneer hij echt voor haar wil gaan.

“Ja, ik heb spijt
Laat ’t niet altijd merken
Soms gaat alles mis
Probeer ’t ook te laten werken
Wanneer alles tegenzit”

Video

In de videoclip wisselen verdrietige en vrolijke scenes zich af. Zittend op de grond van een bibliotheek, topless in een bed vol rozenblaadjes, op een tankstation, lachend in een restaurant met een jongen en vervolgens in dezelfde outfit teleurgesteld aan de telefoon. De videoclip eindigt met Maan, liggend op een auto die vol zit met bloemen, voor een uitgestrekt landschap.

EP

‘Spijt’ is een van de liedjes die op Maans nieuwe EP te horen zal zijn. Deze EP verschijnt echter pas later dit jaar, zo laat zij weten op haar Instagram. Voor haar EP heeft ze samen gewerkt met verschillende artiesten en producers, waaronder zangers Paul Sinha en Anouk en producers Yung Felix, Ramiks en Project Money.

Hit of shit?

Wat vind jij van het nieuwe liedje van Maan?

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Hit of Shit · Maan Nieuws · Nieuws · Videos