De Vrienden van Amstel LIVE 2021 gaat door als digitale editie

Geschreven door op 12 januari 2021 om 12:57
De Vrienden van Amstel LIVE 2021 - Foto: Ben Houdijk (presskit Vrienden van Amstel LIVE)

De Vrienden van Amstel LIVE 2021 gaat alsnog door. Het muziekfeest vindt op zaterdag 16 januari digitaal plaats en is via een livestream te volgen.

Vrienden van Amstel LIVE krijgt digitale editie

In de week dat de grootste kroeg van Nederland zijn deuren voor het publiek zou openen, blijft het nu stil in Rotterdam Ahoy. Maar die stilte duurt niet lang! Op zaterdag 16 januari vindt de 23e editie van De Vrienden van Amstel LIVE alsnog plaats in een lege Rotterdam Ahoy.

Bierbrouwer Amstel en producent Tribe Company hebben samen met een waslijst aan artiesten de handen ineen geslagen om het nieuwe jaar alsnog feestelijk te openen, met een twee uur durende livestream. Speciaal voor deze editie is een decor ontwikkeld waar artiesten veilig op 1.5 meter kunnen optreden. Tickets zijn via deze link gratis te bestellen.

De line-up van deze bijzondere editie bestaat uit niemand minder dan: Armin van Buuren, Guus Meeuwis, André Hazes, Snelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Willeke Alberti, Rolf Sanchez, Nick & Simon, Typhoon, Diggy Dex, Suzan & Freek, VanVelzen, Dinand, Maan, Kraantje Pappie, Duncan Laurence, Paul de Leeuw en Jochem Myjer.

 

Bron: Persbericht Amstel

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.