Noorse blackmetalband Satyricon in september naar 013 Tilburg

Geschreven door op 22 maart 2017 om 10:31
Satyricon - Foto Smart-Media (wikimedia commons)

Blackmetalband Satyricon komt aankomend najaar naar Nederland! De Noorse metal grootheden betreden op 26 september het podium van 013 in Tilburg.

Satyricon naar 013

De Noorse blackmetalband Satyricon komt naar Tilburg. Op dinsdag 26 september staat de band in poppodium 013. De in 1991 gevormde band groeide de afgelopen decennia uit tot één van de grootste namen binnen de blackmetal scene.

Tickets voor de show

De kaartverkoop voor de show van de metalheads is direct gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Frontrunner blackmetal genre

De Noorse blackmetal grootheden staan bekend om hun symfonische, theatrale en technische sound en worden gezien als één van de frontrunners van het genre. De eerste twee albums van de band, ‘Dark Medieval Times’ en ‘The Shadowthrone’, worden wereldwijd gezien als twee van de beste blackmetal albums ooit.

Het laatste album van de band stamt uit 2013. Deze plaat, die de naam Satyricon’ draagt, stond in maar liefst negen landen in de hitlijsten.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.