Snoop Dogg released eerste video als Snoop Lion (VIDEO)

Geschreven door op 1 november 2012 om 17:35
Snoop Dogg - Fotocredits: Jorund Foreland Pedersen (Wikimedia Commons)

Snoop Dogg heeft de eerste video onder zijn nieuwe artiestennaam Snoop Lion uitgebracht. Bekijk de clip van ‘La La La’  onderaan de pagina!

Calvin Cordozar Broadus, Jr. is al tientallen jaren bekend onder zijn artiestennaam Snoop Dogg, waarmee hij hits scoorde als ‘What’s My Name’, ‘Drop it Like it’s Hot’, ‘California Gurls’ (samen met Katy Perry) en vorig jaar nog met ‘Young, Wild & Free (samen met Wiz Khalifa en Bruno Mars).

Afgelopen zomer maakte de rapper bekend dat hij zijn naam verandert naar ‘Snoop Lion’, na een bijzondere ontmoeting met een Rastafari priester. Als ‘Snoop Lion’ zal hij zich niet meer concentreren op rap maar zal hij meer reggae gaan maken. Dit is ook terug te horen in ‘La La La’, dat overigens is geproduceerd door Major Lazer.

Snoop Lion bracht de single ‘La La La’ in juli al uit en nu is dus ook de video naar buiten gebracht. In de clip is te zien hoe hij tussen een groep kinderen staat die verkleed zijn als dieren en hem vertellen of ze hem liever als Snoop Dogg of Snoop Lion zien. We zullen verder niets verraden, bekijk de clip zelf hieronder:

Snoop Lion – La La La

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws · Snoop Dogg Nieuws · Videos