Bruce Springsteen, Sting en Christina Aguilera geven benefietconcert orkaan Sandy

Geschreven door op 1 november 2012 om 16:06
Bruce Springsteen (E Street Band, cropped) - Fotograaf Bill Ebbesen - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Om geld in te zamelen voor de slachtoffers van orkaan Sandy wordt er een speciaal concert georganiseerd. Onder meer Bruce Springsteen, Sting en Christina Aguilera zullen optredens geven op het benefietconcert.

Het Amerikaanse nieuwsprogramma Today meldt dat er binnenkort een benefietconcert zal worden georganiseerd om de slachtoffers van de orkaan Sandy te steunen. De Amerikaanse supersterren Bruce Springsteen, Christina Aguilera, Billy Joel, Sting en Jon Bon Jovi zullen optreden op het benefietconcert.

Afgelopen week raasde orkaan Sandy over de oostkust van de Verenigde Staten waar het tot dusver al 39 slachtoffers eiste. Daarnaast richtte de orkaan voor enkele tientallen miljarden aan schade aan in de staten New York, Washington D.C., New Jersey en Philidelphia.

Het benefietconcert zal “Hurricane Sandy: Coming Together” gaan heten en wordt komende vrijdag op talloze Amerikaanse zenders uitgezonden. Ook via nbc.com zal het concert zijn te zien. Het geld dat opgehaald wordt gaat naar het Rode Kruis toe.

Bruce Springsteen – Born To Run

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: