Na vijf jaar komt Christina Aguilera weer met nieuw materiaal

Geschreven door op 23 januari 2018 om 16:26
Christina Aguilera - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: Raffaele Fiorillo - (CC BY-SA 2.0)

Fans van Christina Aguilera opgelet! De Amerikaanse popartiest komt na een periode van vijf jaar met een nieuw album. De 37-jarige zangeres meldde dat via een verhaal op haar Instagramaccount.

Christina Aguilera komt met nieuw album

Het is een tijdje stil geweest rondom Christina Aguilera. De zangeres heeft nu bekendgemaakt dat ze met een nieuw album komt. De naam en releasedatum van het nieuwe materiaal zijn nog niet bekend.

De zangeres bracht in 2012 haar laatste album uit, genaamd ‘Lotus‘. Op het zevende studioalbum van Christina, staan onder andere de singles ‘Your Body‘ en ‘Just a Fool‘. Helaas was dit album geen succes voor de zangeres. Deze plaat was namelijk het album waarvan ze het minst aantal exemplaren verkocht.

Losse singles

In de tussentijd bracht Aguilera wel een aantal losse tracks uit. Zo was ze verantwoordelijk voor de soundtrack van The Hunger Games: Catching Fire met de track ‘We Remain‘.

Daarnaast bracht LegendTina het nummer ‘Change‘ uit voor de slachtoffers van de schietpartij in een nachtclub in Orlando, waarbij vijftig mensen om het leven kwamen.

Laatste publiekelijke optreden

Het laatste optreden van de vocaliste was tijdens de American Music Awards in november 2017. Hier bracht ze een eerbetoon aan Whitney Housten door de nummers ‘I Will Always Love You‘, ‘I Have Nothing‘, ‘Run To You‘ en ‘I’m Every Woman‘ ten gehore te brengen.

 

Bronnen: Bol.com, YouTube, Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.