Ed Sheeran kondigt aan met nog meer Europese shows te komen

Geschreven door op 12 juli 2017 om 10:52
Ed Sheeran - Foto Eva Rinaldi (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Gaat Ed Sheeran nog meer Nederlandse shows aankondigen? De superster kondigt op zijn Instagram-pagina aan met nog meer Europese stadionshows te komen.

Meer Europese shows voor Ed Sheeran

Ed Sheeran trekt in 2018 met zijn nieuwe stadion tour door Europa en komt ook twee keer naar Nederland. Beide shows waren, zoals verwacht, razendsnel uitverkocht en ook de kaarten voor de andere Europese shows gingen hard.

Vanwege het grote succes kondigt Ed nu aan met nog meer Europese shows te komen! Op 11 juni plaatste het popidool een video van zijn kat op Instagram, met het bijschrift: “Meer Europese stadion data morgen, aangezien vrijwel alles uitverkocht is.” Zal Ed nog een derde keer naar Nederland komen? De zanger heeft in ieder geval genoeg vrije ruimte in zijn tourschema rond de shows in de Johan Cruijff Arena!

Ed Sheeran in Johan Cruijff Arena

Op 28 juni werd bekend dat Ed in de zomer van 2018 naar Nederland komt. Tickets voor de show van de zanger gingen op zaterdag 8 juli in de verkoop en waren binnen enkele minuten uitverkocht. Daarom plakte de popzanger er nog een show aan vast.

Heb jij geen tickets voor één van de shows kunnen bemachtigen? Dan hebben wij een aantal tips voor je:

  • Tickets voor de show van Ed worden op naam verkocht. Pas daarom op met tickets van Marktplaats, Ticketswap en secundaire verkopers. Je kunt het altijd proberen, maar op eigen risico!
  • Blijf de sociale media van Ed en de site van Ticketmaster in de gaten houden! Wie weet wordt er nog een extra show aangekondigd, of komen er extra tickets vrij.
  • Ga op zoek naar winacties! Veel radiostations en winacties houden regelmatig prijsvragen en winacties voor concerten, zeker voor grote shows als deze!

Bron: Instagram @teddysphotos

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Nieuws