Winnaars TMF Awards bekend

Geschreven door op 27 juni 2010 om 21:39

The Opposites zijn de grote winnaar geworden van de TMF Awards. In maar liefst drie categorieën ging het rapduo, bestaande uit Willem de Bruin en Twan van Steenhoven, aan de haal met een award. Samen met Sef & Gers sleepten The Opposites met ‘Broodje Bakpao’ de award voor Beste Video en de TMF Superchart Award in de wacht. Ook mocht het tweetal de TMF Pure Award mee naar huis nemen.

The Opposites (Persfoto Stemevents)

The Opposites (Persfoto Stemevents)

The Opposites

Andere winaars waren de mannen van Kane, die wonnen in de categorie Beste Live Act, en Tiësto, die aan de haal ging met een TMF Dance Award. Marco Borsato maakte bekend dat de TMF Borsato Award 2010 voor Waylon was. Esmée Denters werd verkozen tot Beste Vrouw en Jan Smit tot Beste Man. De zanger verraste het publiek tevens met een kort optreden.

Het was de veertiende keer dat de TMF Awards werden uitgereikt. Het evenement vond plaats in het Volkspark van Enschede. Gedurende de avond werden op verschillende podia awards uitgereikt. Ook werden er optredens gegeven door onder anderen Nick & Simon, Di-rect, Gabriella Cilmi en The Partysquad.

Bron: Novum Nieuws

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Artikel Categorieën:
Featured · The Opposites Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu