Winnaars van de TMF Awards bekend

Geschreven door op 27 juni 2010 om 21:39
Ben Saunders, The Opposites, Logo TMF - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

The Opposites zijn de grote winnaar geworden van de TMF Awards. In maar liefst drie categorieën ging het rap duo aan de haal met een award.

The Opposites

Samen met Sef & Gers sleepten The Opposites met ‘Broodje Bakpao’ de award voor Beste Video en de TMF Superchart Award in de wacht. Ook mocht het tweetal de TMF Pure Award mee naar huis nemen.

Andere winnaars

De mannen van Kane, die wonnen in de categorie Beste Live Act, en Tiësto, die aan de haal ging met een TMF Dance Award. Marco Borsato maakte bekend dat de TMF Borsato Award 2010 voor Waylon was. Esmée Denters werd verkozen tot Beste Vrouw en Jan Smit tot Beste Man. De zanger verraste het publiek tevens met een kort optreden.Het was de veertiende keer dat de TMF Awards werden uitgereikt. Het evenement vond plaats in het Volkspark van Enschede. Gedurende de avond werden op verschillende podia awards uitgereikt. Ook werden er optredens gegeven door onder anderen Nick & Simon, Di-rect, Gabriella Cilmi en The Partysquad.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Featured · The Opposites Nieuws