Alcoholgedrag van Zangeres Rihanna moet stoppen

Geschreven door op 2 november 2011 om 21:45
Rihanna - Fotocredits: EJ Hersom (Wikimedia Commons CC BY 2.0)

De wilde levensstijl van Rihanna is afgelopen als het aan haar dokter ligt.Volgens de dokter wordt de acohol een te grote rol in Riri haar leven.

Alcohol loze Rihanna

Het gaat niet goed met de zangeres. Eergisteren werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis van Malmö waardoor er een concert moest worden afgezegd. Een medicijn volgens haar medische team is minder uitgaan. Een bron weet het volgende te melden:

‘Ze raakt uitgeput, maar blijft toch zuipen en te feesten. Ze heeft nooit eens een momentje waarop ze kan rusten. Ze zit constant in de studio, op het podium of in discotheken. Dokters zijn bezorgd dat ze te veel van haar lichaam eist. Als ze niet snel vrijaf neemt, zal ze nog veel meer ziek worden.’

Fans

Ondanks alles wilt Rihanna alles delen met haar fans. Op Twitter plaatste ze een foto waarop ze aan het infuus lag en bood tegelijk haar verontschuldigingen aan:

‘Ik verontschuldig me bij iedereen die voor vanavond een ticket betaald had. Ik keek er zo naar uit om voor jullie allemaal op te treden. We zouden ons geweldig geamuseerd hebben. Beter in ieder geval dan hier plat te liggen met griep. Ik ben echt ontgoocheld dat ik er niet kon zijn.’

We zijn benieuwd of RiRi ook daadwerkelijk iets gaat veranderen…

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Rihanna mag niet meer drinkenBekende Nederlanders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Rihanna Nieuws · Roddels