Rihanna bevestigt komst nieuwe muziek tegenover fans op Instagram

Geschreven door op 1 mei 2018 om 17:19
Rihanna - Fotocredits: EJ Hersom (Wikimedia Commons CC BY 2.0)

Nieuwe muziek van Rihanna is onderweg! Dat bevestigde de zangeres tegenover haar fans op Instagram. De Barbadiaanse is op dit moment druk bezig in de studio met het opnemen van nieuw materiaal.  

Nieuwe muziek van Rihanna in 2018

We kunnen binnenkort nieuwe muziek verwachten van Rihanna! Dit bevestigde RiRi op Instagram. Een fan maakte de opmerking “We want fenty MUSIC” . De superster reageerde daarop met “she coming sis!”

Voor wie niet weet wat er bedoeld wordt met ‘fenty’: de volledige naam van de 30-jarige muzikante is Robyn Rihanna Fenty. Binnenkort brengt de veelzijdige artieste een lingerielijn uit genaamd ‘Savage x Fenty’. RiRi promoot de collectie volop op haar Instagram-account.

In de studio

De geliefde muzikante is al een tijd druk aan het werk in de studio. De Barbadiaanse zou genoeg materiaal aan het opnemen zijn voor twee nieuwe albums. Dit onthulde een bron dichtbij de zangeres, volgens online muziekmagazine NME.

Nieuw album

Als we de geruchten mogelijk geloven zal het niet lang duren voor het negende studioalbum van Rihanna uitkomt. Het is goed mogelijk dat we zelfs al in 2018 een nieuwe plaat kunnen verwachten.

Het vorige album van RiRi Anti kwam uit in 2016.  Daarop was onder andere de hit ‘Work‘ met rapper Drake te vinden.

‘Ocean’s 8′

De zangeres heeft voorlopig nog geen optredens gepland staan. Je kunt de 30-jarige schoonheid echter wel in de bioscoop bewonderen. Samen met onder andere Anne Hathaway speelt ze in ‘Ocean’s 8′. De film draait nu in de Nederlandse bioscopen.

 

YouTube player

Bron: NME.com, Instagram, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuwe singles · Nieuws · Rihanna Nieuws