Sam Smith op Bevrijdingsdag naar Amsterdamse Ziggo Dome

Geschreven door op 20 oktober 2017 om 10:08
Sam Smith - Fotocredits: pitpony.photography - CC-BY-SA-3.0 (Wikimedia Commons)

Sam Smith komt naar Nederland! De Britse singer-songwriter betreedt op zaterdag 5 mei het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam.

UPDATE 27-10-2017: Het concert van Sam Smith is uitverkocht.

Sam Smith op 5 mei naar de Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Sam Smith! De Engelse singer-songwriter brengt zijn ‘The Thrill Of It All Tour’ naar de Ziggo Dome! Smith betreedt op zaterdag 5 mei, Bevrijdingsdag, het podium van de Amsterdamse concertzaal. De uit Londen afkomstige zanger stond in 2015 voor het laatst in Nederland, destijds in de Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live).

Concertkaarten

Tickets Secundair Tickets Primair

‘The Thrill Of It All’

In mei 2014 bracht Sam Smith zijn debuutalbum ‘In the Lonely Hour’ uit. Op 3 november verschijnt dan eindelijk de langverwachte opvolger van de plaat: ‘The Thrill Of It All’.

De eerste single van de opkomende plaat, ‘Too Good at Goodbeyes’, verscheen op 8 september en werd een groot succes. De track behaalde de eerste plaats in hitlijsten in o.a. het Verenigd Koninkrijk, Australië en Schotland. In Nederland bereikte de single de vijfde plek in de Top 40.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.