Sam Smith binnen 10 minuten volledig uitverkocht

Geschreven door op 27 oktober 2017 om 10:17
Sam Smith - Fotocredits: pitpony.photography - CC-BY-SA-3.0 (Wikimedia Commons)

Het concert van Sam Smith in de Amsterdamse Ziggo Dome was binnen 10 minuten volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

UPDATE: Er is een extra concert aangekondigd!

Sam Smith uitverkocht

Sam Smith fans opgelet. Het concert van 5 mei 2018 in de Amsterdamse Ziggo Dome is alweer uitverkocht.

Vrijdagmorgen, op 27 oktober 2017 om 10:00 uur, ging de kaartverkoop van start via de website van Ticketmaster. Binnen een recordtempo van 10 minuten was het concert echter volledig uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de kaartverkoop van Sam Smith gemist, of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? Hier zijn een aantal tips:

  1. Blijf nog een tijdje proberen om kaarten te reserveren. Soms worden kort na de voorverkoop nog enkele tickets, afkomstig van mislukte bestellingen, vrijgegeven.
  2. Maak het wereldkundig dat je op zoek bent naar tickets. Post oproepen op Twitter en Facebook. Wellicht kan iemand binnen je netwerk helpen met je zoektocht naar kaarten.
  3. Soms is er sprake van een extra optreden of gaan er extra tickets in de verkoop. Volg ArtiestenNieuws op Facebook. Wij laten het direct weten wanneer een (eventueel) tweede concert of extra kaartverkoop wordt aangekondigd.
  4. Check Marktplaats, Ticketswap of een betrouwbare secundaire ticketwinkel. Je betaalt wel wat meer, maar je hoeft het concert in ieder geval niet te missen.
  5. Doe mee aan prijsvragen op de radio en sociale media. De kans is natuurlijk klein, maar het is altijd beter dan niks doen.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.