Evergreen Top 1001 Live naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 30 maart 2017 om 15:24
AFAS Live (Persfoto HMH/AFAS Live)

Zanger Henk Westbroek werd 65 jaar en is initiator van de nieuwe concertreeks Evergreen Top 1001 Live! Het eerste concert van de reeks vindt plaats in AFAS Live! 

Evergreen Top 1001 Live in concert

De nieuwe concertreeks Evergreen Top 1001 Live is een idee van zanger en presentator Henk Westbroek! Op dinsdag 12 december vindt de eerste show van de reeks plaats in AFAS Live in Amsterdam!

Kaarten voor het evenement

Tickets voor de Top 1001 zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Evergreen Top 1001 Live

De inspiratie kreeg Henk Westbroek van de Evergreen Top 1000 op Radio 5. Na gesprekken met verschillende uitvoerende artiesten kreeg het idee van Westbroek een beetje vorm.

Zo waren Colin Bluntstone (The Zombies en Alan Parson Project), Barry Hay (Golden Earring) en Willeke Alberti erg enthousiast over het idee, zij zeiden onmiddellijk ja. Samen met zijn dochter heeft Henk daarna de line-up verder aangevuld. Zo zijn jonge talenten Sharon Doorson en Maan toegevoegd aan de lijst. Xander de Buisonjé brengt een ode aan Billy Joel en natuurlijk treedt Westbroek zelf ook op.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.