Iggy Pop en Josh Homme naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 27 januari 2016 om 16:32

Iggy Pop komt weer naar Nederland! Op 10 mei staat hij samen met Josh Homme (Queens of the Stone Age) in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Post Pop Depression tour

De tour staat in het teken van het album Post Pop Depression, het zeventiende album van de punklegende. In het diepste geheim hebben Iggy Pop en Josh Homme gewerkt aan dit speciale album, waar ook drummer Matt Helders van de Arctic Monkeys en Dean Fertita van Queens of the Stone Age aan hebben meegewerkt.

Tijdens de tour zijn behalve Pop en Homme ook Troy van Leeuwen (Queens of the Stone Age) en gitarist/bassist Matt Sweeney aanwezig. Een bijzonder concert dat je niet mag missen!

Iggy Pop & Josh Homme tickets

Tickets voor Iggy Pop & Josh Homme in de Heineken Music Hall in Amsterdam gaan op vrijdag 29 januari om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster.

De punker is niet vaak in Nederland, laat staan voor een solo-optreden. De laatste keer was in 2015 op Down the Rabbit Hole. Naast een aantal keer op festivals als Pinkpop en Lowlands stond Iggy met The Stooges voor het laatst in 2008 in de Watt in Rotterdam en in 1999 in Paradiso op het podium. Een unieke kans in 2016 dus!

 

Bron: HMH

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.