Jimmy Carr met extra shows naar Eindhoven en Utrecht

Geschreven door op 1 april 2016 om 10:56

Jimmy Carr komt met twee extra shows naar Nederland. De komiek staat al 17 oktober in TivoliVredenburg en 27 oktober in Muziekgebouw Eindhoven.

Extra shows Jimmy Carr

De Engelse komiek komt voor twee extra shows naar Nederland. Hij staat dit voorjaar al met drie shows hier op de bühne die inmiddels uitverkocht zijn. Daarom worden er nog twee shows aan toegevoegd. Met zijn nieuwe show Funny Business is Carr 17 oktober te zien in TivoliVredenburg in Utrecht en 27 oktober in Muziekgebouw Eindhoven.

Kaarten

Tickets voor Jimmy Carr zijn inmiddels in de voorverkoop gegaan. Tickets zijn o.a. te verkrijgen via de sites van het Muziekgebouw Eindhoven en TivoliVredenburg.

Komiek

James Anthony Patrick Carr is een Engelse comedian, tv-show host en acteur. Hij staat bekend om zijn donkere humor en gebruik van edgy one-liners. Carr publiceerde in 2006 een boek genaamd The Naked Jape: Uncovering the Hidden World of Jokes waarin hij ingaat op de geschiedenis en theorie van het vertellen van grappen. Aan het eind van ieder jaar in december presenteert de komiek The Big Fat Quiz of the Year waarin wordt teruggekeken op het afgelopen jaar.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Cabaret en Comedy · Jimmy Carr nieuws · Nieuws