Indierockband Destroyer met show naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 1 mei 2018 om 10:30
Destroyer, Dan Bejar. Author: Amanda Hatfield (WIkimedia Commons, CC BY 2.0)

Destroyer komt naar Nederland! De Canadese indierockband staat op donderdag 30 augustus voor een spetterende show op de planken van TivoliVredenburg in Utrecht. 

Destroyer TivoliVredenburg

Fantastisch nieuws voor alle fans van indierock en dan met name van Destroyer! De Canadese band komt deze zomer voor een optreden naar Utrecht. De muzikanten combineren indierock met vele diverse stijlen, waardoor een optreden een waar spektakel wordt.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint op donderdag 3 mei om 10.00. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Destroyer

De Canadese indierockband Destroyer is een van de betere in haar genre. Dan Bejar, bekend van The New Pornographers, is als frontman van Destroyer succesvol. Hij mixt vele muzikale stijlen in zijn werk. In totaal bracht de muzikant maar liefst elf albums uit, die allen een andere soort muziek bevatten. Vorig jaar zag zijn meest recente album, ‘Ken‘, het levenslicht. Deze zit bomvol new wave invloeden, die in de jaren ’80 Engeland domineerden.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·