Het gaat beter met zanger George Michael

Geschreven door op 30 november 2011 om 17:18
George Michael - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Gelukkig gaat het langzaam steeds beter met George Michael. De Britse zanger wordt nog in het ziekenhuis in Wenen gehouden voor verdere behandelingen.

George Michael beter

De artsen hebben in een verklaring laten weten dat de zanger aan de beterende hand is. Hij wordt nog wel in het ziekenhuis in Wenen gehouden voor verdere behandeling van zijn hevige longontsteking.

De artsen zeggen: “We zijn erg blij dat meneer Michael vooruit gaat. Hij heeft absolute rust nodig maar gelukkig zijn de symptomen afgenomen.” Tevens verzekeren ze dat de zanger alleen wordt behandeld voor een longontsteking.

George Michael moest door zijn ziekte de geplande Europese Tour afzeggen. In de pers werd sinds de opname in het ziekenhuis veel gespeculeerd over de conditie van de zanger. Zo zou hij blijvende stemschade oplopen. Dit blijkt nu allemaal wel mee te vallen en volgens het management komt hij er langzaam weer bovenop.

George Michael – Father Figure

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · George Michael Nieuws · Nieuws