Nooit uitgebracht George Michael nummer te horen in film ‘Last Christmas’

Geschreven door op 15 augustus 2019 om 13:25
George Michael - Fotocredits Faithhour - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

De aankomende film ‘Last Christmas’ bevat een nooit eerder uitgebracht nummer van George Michael. De muziek van de overleden zanger speelt een grote rol in de film.

Nieuw nummer George Michael in ‘Last Christmas’

Fans van George Michael mogen zich verheugen op een gloednieuw nummer! De aankomende film ‘Last Christmas’ bevat een nooit eerder uitgebrachte track van de zanger. Paul Feig, regisseur van de film, vertelt in gesprek met de BBC dat Michael ten tijde van zijn overlijden in 2016 met een nieuw album bezig was. Eén van die nieuwe tracks is aankomend najaar hoorbaar in de film:

Het is een fantastisch nummer en ik ben zo blij dat de wereld het nu eindelijk gaat horen. Ik durf te zeggen dat het een erg feestelijk nummer is. En we mogen het hele nummer, dat bijna zes minuten lang is, afspelen in de film.

‘Last Christmas’

Feig verklapt dat de nieuwe track van Michael aan het einde van de film te horen zal zijn. De romantische-komedie ‘Last Christmas’ verschijnt op 8 november. De hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan Game Of Thrones-actrice Emilia Clarke. De eerste trailer van de film verscheen onlangs online:

YouTube player

 

Bron: BBC

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · George Michael Nieuws · Nieuws