Golden Earring HMH Concert op 7 december 2012

Geschreven door op 1 mei 2012 om 12:10
Golden Earring (Barry Hay) - Foto: Elvin | Flickr (CC BY-NC 2.0)

De Golden Earring gaat weer op tour! Op Want op vrijdag 7 december staat de bekendste band uit de Hofstad in de Amsterdamse Heineken Music Hall voor een optreden!

Dat maakte de Heineken Music Hall afgelopen weekend bekend.

’s Werelds oudste rockband ter wereld, die al sinds 1961 bestaat, geeft naast dit optreden dit jaar ook nog shows op bij een aantal anderen podia en op diversen festivals waaronder Concert At Sea en Madstock Festival.
Barry Hay en de heren mogen met recht een van ’s lands grootste rockbands genoemd worden, de band bracht wereldwijde faam met zich mee met hits als ‘When The Lady Smiles’ en‘Radar Love’ en treedt nog zeer regelmatig op.

De kaartverkoop voor het concert in de Heineken Music Hall op 7 december is inmiddels gestart via Ticketmaster. Kaartjes kosten zo’n 30 euro.

Is het nou uitverkocht of je wilt liever even kijken waar de band nog meer speelt? Geen nood, zoek naar Golden Earring Tickets en jij vindt een overzicht van alle optredens van de band met de daarbij horende tickets.

Overzicht van Golden Earring Nieuws
Goldenearring.nl
Golden Earring op Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.