Metallica streamt laatste show Noord-Amerikaanse deel ‘WorldWired Tour’

Geschreven door op 17 augustus 2017 om 12:45
James Hetfield (Metallica) - Foto Jay Greinsky (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Op 16 augustus sloot Metallica het Noord-Amerikaanse deel van haar ‘WorldWired Tour’ af met een show in Edmonton, Canada. De band zond de show in de nacht van woensdag op donderdag live uit en deze kan nu teruggekeken worden op YouTube.

Metallica streamt laatste show van Noord-Amerikaanse tour

Ga jij op 4 en/of 6 september naar Metallica in de Ziggo Dome en ben jij benieuwd of de heren nog een beetje in vorm zijn vandaag de dag? Dan hebben we goed nieuws voor je!

De legendarische metalband sloot op 16 augustus het Noord-Amerikaanse deel van haar WorldWired Tour af met een show in Edmonton, Canada. De show werd in de nacht van woensdag op donderdag (Nederlandse tijd) live uitgezonden en kan nu teruggekeken worden op het officiële YouTube-kanaal van de band!

Wil jij alvast een voorproefje op de shows van Metallica in de Ziggo Dome? Bekijk dan snel de bands laatste show!

Politiek statement

Tijdens de show sprak frontman James Hetfield zich ook uit over de recente gebeurtenissen die zich in de Amerikaanse stad Charlottesville voltrokken. Al vroeg in de set greep de frontman zijn microfoon voor een politiek statement over het racistische geweld in de Verenigde Staten:

“Voordat we verder gaan, moeten we iets heel duidelijk maken. Metallica doesn’t give a shit! Alle verschillen interesseren ons niets, ok? Wij geven om de overeenkomsten. Het maakt ons niet uit op wie je gestemd hebt, wat je wel of niet eet, wat je huidskleur is, wat voor baan je hebt. Het interesseert ons niet wat je in het verleden hebt gedaan. Wat ons wel interesseert, is dat we hier met zijn allen het leven vieren met muziek.”

Metallica in Nederland

Op 4 en 6 september staan de iconische metalheads in de Amsterdamse Ziggo Dome. Om alvast in de stemming te komen voor de shows, zette Artiesten Nieuws onlangs haar vijf favoriete performances van de iconische metalband op een rijtje. Bekijk de video snel!

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Metallica Nieuws · Nieuws · Videos