Queens Of The Stone Age releast video voor single ‘The Way You Used To Do’

Geschreven door op 17 augustus 2017 om 11:35
Artiest: Queens Of The Stone Age - Bron: Wikimedia Commons - Author: Rama

Queens Of The Stone Age heeft een video uitgebracht voor de single ‘The Way You Used To Do’! De rockers onthulden de video op 16 augustus.

Nieuwe video voor Queens Of The Stone Age

Queens Of The Stone Age heeft een nieuwe video uitgebracht! De nieuwe videoclip is voor de single ‘The Way You Used To Do’, die de band al eerder uitbracht. De video is geregisseerd door de wereldberoemde Jonas Åkerlund, die in het verleden al video’s regisseerde voor grootheden als Paul McCartney, The Rolling Stones, Ozzy Osbourne, Coldplay, U2 en Metallica.

Josh Homme en co. kondigden haar nieuwe video aan middels een uitgebreide teaser op haar sociale media. De video is helaas (nog) niet voor iedereen beschikbaar: voorlopig is de clip exclusief te zien via Apple Music.

QOTSA

De track ‘The Way You Used To Do’ is afkomstig van de bands nieuwe plaat ‘Villains’, die op 25 augustus verschijnt. Naast ‘The Way You Used To Do’ brachten de rockers ook al de single ‘The Evil Has Landed’ uit.

Bij een nieuw album hoort natuurlijk ook een tour en daar wordt Nederland niet bij overgeslagen! Op zondag 12 november brengen de Californische rockers haar Villains World Tour naar de Ziggo Dome in Amsterdam. In 2014 stond de band voor het laatste in Nederland, destijds betraden de Queens Of The Stone Age het podium van Lowlands.

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Queens Of The Stone Age Nieuws · Videos