Mark Lanegan voor bijzonder optreden naar Nederland

Geschreven door op 25 april 2018 om 13:47

Mark Lanegan komt naar Nederland! De Amerikaanse zanger staat in juli op de planken van poppodium De Pul in Uden (Brabant). 

Mark Lanegan De Pul

Alle fans van Lanegan opgelet! Poppodium De Pul in Uden heeft de Amerikaanse zanger weten te strikken voor een optreden op 14 juli. De (indie)rocker scoorde als frontman van The Screaming Trees en als gastzanger van Queens of the Stone Age enkele hits.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement is direct begonnen. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Mark Lanegan

Mark is een Amerikaanse alternatieve singer-songwriter. De 53-jarige muzikant verwierf naam en faam als zanger van The Screaming Trees (opgericht in 1984) en als gastzanger van Queens of the Stone Age. Vooral het nummer ‘No One Knows’ is bekend geworden in Amerika en daarbuiten. Met zijn Mark Lanegan Band tourt de rocker momenteel de hele wereld over. Voor deze tournee doet de artiest dus ook Nederland aan. Een bezoekje aan het concert van Lanegan is een must voor iedere liefhebber van grunge, rock en indierock.

Bron: De Pul.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.