Niall Horan is weer vrijgezel, grijp je kans dames!

Geschreven door op 3 juni 2015 om 14:23
Niall Horan (One Direction) - Foto: Ashley Newby (Flickr, CC BY 2.0)

De prille liefde tussen Niall Horan (21) van One Direction en Melissa Whitelaw is over. Velen zullen er niet om treuren, want nu is Niall weer vrijgezel!

Een korte relatie

Niall en Melissa ontmoetten elkaar vorig jaar februari tijdens de tournee van One Direction in Australië. Hoe? We hebben geen idee. Zouden we onze kans dan kunnen pakken tijdens hun tournee in Nederland?

“Ze waren heel hecht en hadden ontzettend veel lol als ze samen waren, maar ergens hebben ze altijd geweten dat een relatie moeilijk zou zijn vanwege de enorme afstand tussen hen”, zegt de bron. Een relatie van enkel vijf maanden is natuurlijk niet lang. Maar als je nagaat hoe vaak ze elkaar eigenlijk konden zien, is het best lang. Gelukkig zijn ze als vrienden uit elkaar gegaan en is er dus geen sprake van ruzie.

Melissa Whitelaw zingt ook

Ze is dan wel niet beroemd, maar zingen kan ze wel. Zou dat hetgeen zijn waar Niall in februari op is gevallen?

YouTube player

Schattige/leuke momenten van Niall

Vele meiden hebben het nieuws gehoord en zijn vastberaden alle charmes in de strijd te gooien om de zanger te verlijden. Jij ook? Wanneer je onderstaand filmpje hebt gezien ben je waarschijnlijk overtuigd! Niall is cute.

YouTube player

NIALL HORAN EN ARIANA GRANDE?

Niall lijkt er al snel overheen te zijn.. Hij is dinsdagavond gespot in een nachtclub in Londen met popidool Ariana Grande. Dit wil natuurlijk niet meteen zeggen dat ze daten. Maar dat Niall interesse heeft in Ariana, dat is wel duidelijk. Bekijk onderstaand filmpje en dan begrijp je waarom het duidelijk is dat Niall interesse heeft in de mooie dame.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.