Life of Agony in 2019 met ‘S.O.S. World Tour’ naar Metropool Hengelo

Geschreven door op 4 juni 2019 om 16:04
Life of Agony - Fotocredits: Frank Schwichtenberg - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Life of Agony keert terug naar Nederland! De Amerikaanse hardcore metalband geeft in november 2019 een concert in Metropool te Hengelo in het kader van de ‘S.O.S. World Tour’.

Life of Agony naar Metropool

In augustus 2019 is Life of Agony voor de tweede keer in één jaar te bewonderen op een Nederlands podium! Het viertal treedt op zaterdag 16 november op in de Hengelose Metropool. Vier maanden eerder, in juli 2019, staat de hardcore-formatie op de bühne van De Helling in Utrecht. De shows maken deel uit van de ‘S.O.S. World Tour’, de concertreeks die in het teken staat van het aankomende album van de band. Als speciale gast nemen de rockers niemand minder dan Doyle Wolfgang Von Frankenstein, beter bekend als gitarist van Misfits, mee op tournee.

Concertkaarten

Tickets voor de show in Metropool zijn per direct verkrijgbaar. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘The Sound Of Scars’

Hoewel het aankomende album van Life of Agony nog geen exacte releasedatum kent, staat vast dat de plaat in het najaar van 2019 verschijnt. Voor ‘The Sound Of Scars’ werkte de band samen met producer Sylvia Massy, die eerder samenwerkte met bands als Tool en System Of A Down. Het album is de opvolger van ‘A Place Where There’s No More Pain’, waarmee de metalformatie in 2017 haar comeback maakte na een radiostilte van ruim tien jaar.

Benieuwd naar de nieuwe sound? Beluister de titeltrack van ‘A Place Where There’s No more Pain’ hier:

YouTube player

 

Bronnen: Metropool, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.