Woordvoerder Carey over zwangerschap

Geschreven door op 3 juni 2010 om 23:47
Mariah Carey - Credits: Pixabay (CC by 0)

De woordvoerder van Mariah Carey heeft niet bevestigd dat de zangeres zwanger is. Al weken wordt gefluisterd dat Carey moeder wordt. “Ik heb niet de vrijheid om op dit moment uitspraken te doen over Mariah’s privéleven”, vertelde haar woordvoerder aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

Ook echtgenoot Nick Cannon laat niets los over de vermeende zwangerschap. “Als mijn vrouw bereid is om wat voor uitspraken dan ook te doen over privézaken, zal zij dit persoonlijk doen. Bedankt dat jullie respectvol zijn”, twittert de 29-jarige acteur.

Een bron vertelt aan Radar Online dat Carey zwanger is. “Ze zijn beiden erg enthousiast en blij.” De geruchtenstroom kwam op gang toen de 41-jarige zangeres in maart vertelde dat ‘iets heel speciaals stond te gebeuren’. Cannon maakte vorige week een grapje over alle roddels. “Ik moet iets belangrijks vertellen. Mijn hond Cha Cha is weer zwanger.”

Carey stapte vorige week uit het filmproject ‘For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow is Enuf’. Ze zou in de film spelen naast actrices als Whoopi Goldberg en Janet Jackson. Door haar beslissing werden de geruchten over een eventuele zwangerschap aangewakkerd.

Diverse media meldden woensdag dat Carey zwanger zou zijn van een tweeling. We wachten met smart op de bevestiging.

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Mariah Carey Nieuws · Roddels