AC/DC naar Nederland en België met POWER UP Tour 2024

Geschreven door op 12 februari 2024 om 10:35
nieuw AC/DC Album, Brian Johnson (AC/DC) - Foto: Raph_PH - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Na een afwezigheid van acht jaar keert de legendarische rockband AC/DC terug naar Europa met een reeks adembenemende optredens in grote stadions, waaronder de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

AC/DC naar Johan Cruijff ArenA en Festivalpark Stenehei

Op woensdag 5 juni 2024 zal de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam bruisen van energie als de iconische band het podium betreedt als onderdeel van hun langverwachte POWER UP Tour 2024. Fans kunnen zich ook verheugen op een explosieve show op vrijdag 9 augustus 2024, wanneer AC/DC het Festivalpark Stenehei in Dessel, België, zal betoveren.

AC/DC

AC/DC, met legendarische leden zoals Angus Young, Brian Johnson en Stevie Young, staat bekend om hun krachtige en dynamische live optredens. De band heeft door de jaren heen een iconische status verworven met tijdloze hits die generaties lang fans hebben geïnspireerd.

POWER UP’ Tour

Met een indrukwekkende staat van dienst die teruggaat tot hun debuut in 1973, heeft AC/DC talloze mijlpalen bereikt, waaronder opname in de prestigieuze Rock and Roll Hall of Fame®. De ‘POWER UP’ Tour is een viering van 50 jaar rock-‘n-rollerfgoed en belooft een avond vol adrenaline en onvergetelijke muzikale momenten te worden.

AC/DC Concertkaarten

Tickets voor AC/DC concerten in Amsterdam en Dessel gaan binnenkort in de verkoop. Mis deze kans niet om de rocklegendes live te zien optreden en deel uit te maken van een historische viering van rockmuziek.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.