Douwe Bob maakt songfestivalnummer in maart bekend

Geschreven door op 8 december 2015 om 16:53
Douwe bob - foto: albim olsson - (Wimikedia Commons)

Het nummer waarmee Douwe Bob Nederland in mei gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, wordt op 2 maart onthuld. 

Douwe Bob

In het programma Goeiemorgen Lex op 100%NL vertelde de zanger dat hij het nummer op 2 maart gaat primeuren. Op dit moment is Douwe Bob nog bezig met de opnames van het nummer. Hoe of waar het nummer in première gaat is nog niet bekend, de voorgaande jaren is het nummer steeds op NPO Radio 2 in première gegaan. Ook de titel van het nummer is nog niet bekend.

Niet dansen

De zanger heeft al aangekondigd niet te gaan dansen tijdens zijn songfestivalperformance. Hij grapt:

Ik ga een mooi pak aandoen en ik denk dat ik wel wat kan winnen op charmant in de camera kijken. Ik denk dat daar mijn kracht vooral ligt.

Songfestival

Douwe Bob gaat Nederland in mei 2016 vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Stockholm. Dit jaar strandde Trijntje Oosterhuis in de halve finale met haar nummer Walk Along.

Op 21 en 22 april treedt de singer-songwriter op in de 013 in Tilburg en de Oosterpoort in Groningen. Grote kans dat dat zijn generale repetitie is voordat hij naar Zweden vertrekt. Kaarten voor Douwe Bob zijn nu te koop via Ticketmaster.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·