De mooiste kerstmuziek voor knusse kerstdiners op koude winterdagen

Geschreven door op 8 december 2015 om 16:35
Mariah Carey, The Christmas Show, kerstnummers, Kersthits 2018 - Publiek Domein CC0 License

Het kerstdiner is niet compleet zonder de mooiste en meest sfeervolle kerstmuziek. Met deze winterse albums hoef je tijdens de koude kerstdagen niet in de kou te zitten.

A Pentatonix Christmas

Pentatonix – A Pentatonix Christmas

De sensationele acapellagroep Pentatonix heeft een nieuw kerstalbum: A Pentatonix Christmas. Het album bevat een variatie aan oude en moderne klassiekers van het kerst seizoen, zoals Hallelujah en White Christmas. Daarbij heeft de groep ook 2 nieuwe kersttracks geschreven.

Bekijk op bol.com
3J'S - Acoustic Christmas Volume 2

3JS – Acoustic Christmas Volume 2

De 3JS zijn terug met opnieuw een prachtig kerstalbum: Acoustic Christmas Vol.2. De voorliefde voor klassieke melodieën en de excellente zang- en gitaartechniek van de drie troubadours uit Volendam komen hier meer dan ooit tot hun recht.

Bekijk op bol.com

 

Michael Bublé – Christmas

De cd is alweer vijf jaar oud en inmiddels uitgegroeid tot een echte kerstklassieker. Het warme kerstalbum van Michael Bublé is één van de bestverkochte kerstalbums ter wereld. Dan kan ie bij jou toch ook bijna niet ontbreken?

Bekijk op bol.com

Katie Melua

Katie Melua – In Winter

De nieuwe winterse cd van Katie Melua is wel héél bijzonder. Ze zingt namelijk samen met een vijfentwintig-koppig vrouwenkoor. Dit zorgt niet alleen voor een krachtig, maar vooral ook voor een heel warm geluid. Zo kom je de koude winter wel door!

Bekijk op bol.com

Christmas with Nick & Simon

Nick & Simon – Christmas With Nick & Simon

Ook bij Nick & Simon begint het op kerst te lijken. Het Volendamse duo brengt op deze cd niet alleen hun eigen versies van bekende kerstliedjes, maar ook zes andere nummers! Als extra staat er op de dvd ook nog beelden van de kerstspecial met special guests als Sandra van Nieuwland en Katie Melua

Bekijk op bol.com

Helene Fischer - Weihnachten

Helene Fischer – Weihnachten

Weihnachten van de enorm populaire Duitse zangeres Helene Fischer staat bomvol met Duits- en Engelstalige kerstklassiekers. Voor de sfeervolle plaat werkte ze niet alleen samen met het Royal Philharmonic Orchestra, maar zijn ook onder andere grote artiesten als Frank Sinatra en Ricky Martin te horen.

Bekijk op bol.com

Downton Abbey Christmas

Christmas at Downton Abbey

Op dit prachtige album komt de meeslepende muziek van de tv-serie Downton Abbey samen met sfeervolle bekende Engelse kerstliederen. Je hoort castleden uit de serie en de butler leest je zelfs een mooi kerstverhaal voor. Voor liefhebbers van Downton Abbey kan deze cd natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen.

Bekijk op bol.com

Neil Diamond - Acoustic Christmas

Neil Diamond – Acoustic Christmas

Het gloednieuwe kerstalbum van Neil Diamond bevat zowel bekende kerstmuziek als nieuw materiaal. Het resultaat is een akoestische, knusse en hartstikke sfeervolle verzameling kerstliedjes, die niet misstaat tijdens een kerstetentje met familie.

Bekijk op bol.com

whatever

Whatever Happened To Christmas

Speciaal voor de feestdagen gingen muziekkenner Leo Blokhuis en actrice/zangeres Ricky Koole op zoek naar (bijna) vergeten kerstliedjes die niet vergeten zouden moeten worden. Het resultaat is een dubbel-cd met prachtige kerstliedjes, speciaal voor iedereen die eens wat anders dan de gebruikelijke kersthits wil horen.

Bekijk op bol.com

 

André Rieu – Christmas Around The World

Als geen ander weet onze eigen André Rieu een prachtige kerstsfeer op te roepen met zijn muziek. De meeslepende en prachtige klanken van Rieu vullen iedere huiskamer meteen met warmte en dompelen je onder in kerstsferen. Hoewel de dvd inmiddels al een paar jaar verkrijgbaar is, blijft de muziek tijdloos. Bovendien haal je met deze editie extra veel kerst in huis, want je krijgt zowel Christmas Around The World als The Christmas I Love!

Bekijk op bol.com

Welke prachtige kerstmuziek mag bij jouw kerstdiner niet ontbreken?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·
Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes · Nieuws