Jonathan Wilson in november solo naar Zonnehuis

Geschreven door op 24 juli 2019 om 13:58
Jonathan Wilson - Fotocredits: Lunasdad - Bron: Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Jonathan Wilson geeft aankomend najaar een intieme show in Nederland. De singer-songwriter komt in november naar het Zonnehuis in Amsterdam voor een solo pianoconcert.

Jonathan Wilson solo naar Zonnehuis

Goed nieuws voor fans van Jonathan Wilson! De zanger, multi-instrumentalist, producer en songwriter komt aankomend najaar naar Nederland. Wilson geeft op woensdag 6 november een intiem soloconcert in het Amsterdamse Zonnehuis.

Concertkaarten

Tickets voor de intieme show gaan op vrijdag 26 juli in de verkoop via de website van Paradiso. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Rare Birds’

De uit North Carolina afkomstige Wilson werkte in zijn carrière samen met een aantal absolute grootheden, zoals Roger Waters, Tom Petty, David Crosby, Neil Young en nog veel meer wereldsterren. In 2011 brak de singer-songwriter door als soloartiest met zijn tweede studioalbum ‘Gentle Spirit’, dat wereldwijd lovende reviews ontving. In 2018 bracht Wilson zijn meest recente plaat uit, getiteld ‘Rare Birds’.

YouTube player

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.