Deadmau5 gaat samenwerking aan met Ryan Adams

Geschreven door op 3 oktober 2012 om 15:51
Deadmau5 – Fotocredits Deadmau5 -Wikimedia Commons (CC By-SA 3.0)

Muzikale duizendpoot Ryan Adams gaat een plaat maken samen met Deadmau5. Momenteel zijn de 2 bezig met de opnames van de plaat, zo twitterde hij.

De laatste tijd zijn er steeds vreemdere samenwerkingen tussen artiesten en daar is dit er zeker 1 van. Ryan Adams, bekend van nummers als ‘Lucky Now’ en ‘Ashes & Fire’, tweette gisteren dat hij samen met Deadmau5 bezig was een plaat op te nemen. Om te bewijzen dat het geen grap was, tweette hij daarna ook nog een foto van hemzelf en Joel Zimmermann, zoals Deadmau5 eigenlijk heet.Voor beide artiesten is het niet de eerste keer dat ze samenwerken, zo nam Deadmau5 eerder al nummers op met onder meer Kaskade, Pendulum en Gerard Way, en werkte Ryan Adams samen met onder andere Counting Crows, Weezer en Norah Jones.

Eerder werd al bekend dat Lady Gaga een album gaat opnemen met blues legende Tony Bennett en zei PSY, bekend van dé zomerhit ‘Gangnam Style’, graag te willen samenwerken met boyband One Direction.

Deadmau5 ft. Gerard Way – Professional Griefers

YouTube player

Overzicht van Deadmau5 Nieuws
Overzicht van Ryan Adams Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Deadmau5 Nieuws · Nieuws · Ryan Adams Nieuws