Deadmau5 stopt met Deadmau5 en met social media

Geschreven door op 18 december 2015 om 13:18
Deadmau5 – Fotocredits Deadmau5 -Wikimedia Commons (CC By-SA 3.0)

Joel Zimmerman stopt met Deadmau5. Dat liet de Canadese dj eerder al doorschemeren, maar met het verwijderen van zijn Twitter- en Facebookprofiel lijkt het definitief.

Deadmau5 gestopt

Gisteren twitterde de dj al dat hij wilde stoppen met de ‘Deadmau5 bullshit’ en iets nieuws wilde starten: “Ik heb het eerder gedaan, waarom niet?” Nu heeft hij zijn Twitter- en Facebookpagina verwijderd. Zijn laatste tweet was “Peace out. BRB. 2017.” Of de dj een jaar rust neemt of dat hij in 2016 met een nieuw project komt, is niet bekend.

Twitter

Deadmau5, die eigenlijk Joel Zimmerman heet, staat bekend om zijn tirades op Twitter. Hij heeft een hekel aan de commercialisering van de dancemuziek en veroorzaakt regelmatig opstootjes met bekende dj’s als Avicii en Martin Garrix. Ook andere dj’s hebben het regelmatig aan de stok met hem.

Nog deze week brandde Zimmerman Justin Bieber af omdat Skrillex zijn album Purpose heeft geproduceerd en Bieber niet meeschreef aan de lyrics.

Blij met een dode muis

Deadmau5 is vooral bekend in de club- en dancescene. In 2009 scoorde de Canadees een hit in de Top 40 met het nummer I Remember. Die track kwam tot nummer 14. Zijn artiestennaam bedacht hij toen hij een dode muis in zijn computer vond.

Bron: Partyscene

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Deadmau5 Nieuws · Nieuws