Familie Amy Winehouse richt stichting op

Geschreven door op 15 september 2011 om 9:52
Valerie, Amy Winehouse - Fotocredits: Karen Blue (Flickr - CC BY-SA 2.0)

De familie van Amy Winehouse heeft gisteren, op de geboortedag van de zanger een stichting voor jongeren met drugsverslaving opgericht.

Woensdag zou Amy Winehouse 28 jaar zijn geworden. Op deze dag is er door de familie van Amy een stichting opgericht die jongeren gaat helpen. Eind juli, bij de begrafenis van Amy, maakte Mitch Winehouse al bekend dat hij een stichting wilde oprichten ter nagedachtenis van zijn dochter. Hij vertelt dat de stichting jongeren gaat helpen met problemen, waaronder verslavingsproblemen.

Het oprichten ervan verliep alleen moeizaam omdat bleek dat de naam “The Amy Winehouse Foundation” al was vastgelegd door iemand buiten de familie. De exacte naam van de stichting is nog niet bekendgemaakt.

De moeder van Amy, Janis zei: “Het is een hele troost om te weten dat Amy hier trots op zou zijn”. Drank- en drugsverslaving stond de afgelopen jaren centraal in het leven van Winehouse.

Mitch Winehouse over Amy

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Amy Winehouse Nieuws · Artiesten · Nieuws