Sieneke is nummer 1-hit weer kwijt

Geschreven door op 26 februari 2010 om 18:36
Sugababes - Foto: Mandy Coombes - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Sieneke stootte Wesley vorige week van de troon en voerde de Single Top 100 aan met het songfestivalnummer ‘Ik Ben Verliefd – Sjala Lie’, maar helaas was de vreugde van korte duur. Ze moet deze week haar plekje weer afstaan aan ‘You Raise Me Up’ van de winnaar van ‘Popstars’ en schuift door naar de tweede plaats.

(Persfoto Stemevents)

Sieneke

Volgens dj Jeroen Nieuwenhuize stelt het weinig voor dat Sieneke vorige week de lijst aanvoerde. Aan RTL Boulevard legt hij dat de lijst alleen weergeeft wat in een bepaalde week verkocht is. “In de jaren ’90 moest je dertigduizend singletjes in een week verkopen om op nummer één te komen. Wanneer je er nu 150 verkoopt heb je de toppositie al te pakken.”

Caro Emerald staat deze week met haar single ‘A Night Like This’ onveranderlijk op nummer drie en ook in haar notering in de Album Top 100 zit geen beweging, ze staat nog steeds op nummer één.

Frans Duijts komt in de albumlijst binnen op nummer twee met zijn cd ‘Leef Je Droom’. De volkszanger timmert al jaren aan zijn zangcarrière en lijkt nu echt door te breken bij het grote publiek. De derde plaats is deze week voor ‘King of Pop, the Dutch Collection’ van Michael Jackson.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Sieneke Nieuws · The Sugababes Nieuws