Alanis Morissette bestolen door voormalig manager

Geschreven door op 17 mei 2016 om 11:59
Alanis Morissette - Author Livepict - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

It’s all about the money! Alanis Morissette is bestolen door haar voormalig manager. De man heeft zo’n 4.7 miljoen dollar in eigen zak gestoken. 

Alanis Morissette bestolen

Jonathan Schwartz, voormalig manager van de zangeres heeft Alanis Morissette bestolen. Hij heeft miljoenen dollars in eigen zak gestoken. Dat beweert het bedrijf waar hij voor werkt (GSO Group) in een rechtszaak.

De diefstal kwam aan het licht toen de nieuwe manager van de zangeres ontdekte dat er 4.7 miljoen dollar (4.2 miljoen euro) was verdwenen in de tijd dat Schwartz haar geld beheerde.

Geld was voor wietplantage

Tegenover GSO Group heeft Schwartz verklaard dat Morissette hem destijds zelf heeft gevraagd om de 4.7 miljoen in een wietplantage te investeren. Dit ontkende de zangeres en ook het bedrijf vindt dit een ongeloofwaardig verhaal.

Luxe vakantie

Het vermoeden bestaat dat de voormalig manager van de zangeres het geld heeft gebruikt voor het aflossen van een gokschuld van 75.000 dollar (66.000 euro). Daarnaast is Schwartz op vakantie geweest naar een luxe resort op het tropische Bora Bora.

GSO Group

Jonathan Schwartz is momenteel financieel manager en partner bij het bedrijf GSO Group. Het bedrijf vertrouwt de man voor geen meter, en wil nu via de rechter toestemming om de fraudeur uit het bedrijf te zetten.

De naam van de zangeres komt niet voor in de papieren. Bronnen van TMZ beweren echter dat het om Alanis Morissette gaat.

Bron: TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Alanis Morissette Nieuws · Artiesten · Nieuws · Roddels